Boken

Den här boken är tänkt att fungera som hela klassuppsättningar till bildklasser tillsammans med en lärarhandledning som kommer under sommaren, men man kan också köpa boken som enskild bok. Till lärarhandledningen hör också ett Usb-minne med färdiga lektioner, en bildbank och annat bra material till en lärare. Jag tänker att jag gör lite marknadsföring för den i dag här på bloggen…

20160315_120721 (1)

Boken utkommer den 1 juni, men kan förbeställas redan nu.

20160314_225722

Boken kostar 313 :- men fram till den 1 juni är priset 250 :- Så passa på att förbeställa genom att sända ett mail till: info@skolportalen.se Då får du det billigare priset. På skolportalen http://www.skolportalen kan du gå in för att få mer information. När du har hittat boken, så kan du klicka på ”mer information” för en presentation av boken.

Sedan är det ett mail som gäller till adressen info@skolportalen.se

20160314_225956 (1)

Du som arbetar på en skola kan prata med din rektor och se till att få köpa en klassuppsättning. Det rekommenderas. Det kommer att avlasta bildläraren märkbart. Om du kommer in med en sådan förbeställning före 1’a juni så är det också det billiga priset som gäller, även om du beställer till nästa läsår. Ofta planerar ju rektorerna bokinköp till hösten redan nu på våren.

Klicka här om du vill komma direkt till skolportalen.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s